Menu

First we meet and talk!

Ik maak met jullie kennis om de mogelijkheden en al jullie wensen te bespreken en om elkaar te leren kennen."infinity possibilities", alles is mogelijk! Ik werk thematisch met een drietal thema´s: Before during and after: Voor, tijdens en na de trouw.Aan het bod komen onder andere: Het draaiboek, speciale wensen, de locaties, welke gasten zullen aanwezig zijn en niet te vergeten wie is wie. Ik neem twee weken voor jullie trouwdag contact met jullie op om de laatste puntjes op de i te zetten. Mijn reportage bestaat uit (de onderstaande reportages):

VOOR

Voor de trouw: Enkele weken maanden voor de trouw bespreken we jullie wensen en eisen! Ik maak van de gelegenheid gebruik voor het vastleggen van een moment.

TIJDENS

Tijdens de trouw: Van ´s ochtends de kapper, bruidegom haalt bruid op, reportage op locatie(s), het ja-woord en de familiefoto´s.

NA

Na de trouw: Enkele maanden na de trouw maak ik van de gelegenheid gebruik voor het vastleggen van een moment!

Be yourself!

Mijn motto is puur en ongecensureerd. In de fotoshoot, de trouwreportage op locatie, hou ik van een ongedwongen sfeer: dus gewoon lekker jezelf zijn. Ik leg de momenten vast zoals ze zijn, niet meer en niet minder. Uiteraard let ik als geen andere op de mooiste lichtval en de beste plekken voor mooie portretten, maar de fotoshoot is vooral een reportage die ontstaat met jullie inbreng. Ik ben de regisseur en begeleid jullie door de fotoshoot voor een heel eigen resultaat. Het mooie is dat elk paar uniek is en een aparte band met elkaar heeft. Door mijn reportage-aanpak en onze samenwerking komt die originaliteit vanzelf naar voren. Ik haal het mooiste uit jullie naar boven!

On your day!

Ik zal ruim op tijd in stijl aanwezig zijn om de situatie fotografisch goed te kunnen bekijken. Ik werk als fly on the wall en zal in jullie aanwezigheid en van de gasten de mooie momenten vereeuwigen. Terwijl jullie druk zijn en genieten, let ik op de niet te vergeten momenten, de unieke eigenschappen van jullie en niet te vergeten van de gasten. Op de juiste plek, het juiste moment de juiste foto vastleggen met een dosis humor, snelheid, oog voor detail, emotie en uiteraard echtheid. Dat typeert mijn reportages. De spanning op de gezichten van ouders, oma die even een traantje wegpinkt, de bruidsmeisjes apetrots. Ik leg het allemaal onvergetelijk vast.

Snelheid, juistheid en volledigheid!

Na de huwelijksdag heb ik zeker mijn tijd nodig om een mooie selectie te maken.
Ik beoordeel en bewerk beelden op kleur, helderheid, contrast, storende elementen, het kader.
Binnen 6 weken na de huwelijksdag staat een selectie van de reportage online op een online web gallery, voorzien van een beveiligde login, waarop alle bewerkte foto‘s worden getoond en die je vrij kunt delen met familie en vrienden
Deze foto‘s zijn niet geschikt voor de print en voorzien van mijn watermerk.
Je kunt dan thuis bekijken welke fotobestanden je op hoge resolutie wilt ontvangen.
Deze online web gallery zal een half jaar blijven bestaan voor eventuele nabestellingen.
Zo hebben jullie familie en vrienden alvast een voorproefje!
Afhankelijk van jullie wensen en eisen hebben jullie 6 weken na de huwelijksdag alle foto´s in huis!
Ik lever de foto´s in een mix van kleur, zwart-wit en sepia.

Geen dure nabestellingen!

Alle foto´s worden digitaal op dvd nageleverd voor afdrukken in eigen beheer. Nabestellingen hebben jullie volledig zelf in beheer. Ik adviseer een vaklab zoals Profotonet.nl, een gespecialiseerd laboratorium voor het afdrukken van digitale foto´s. Ze zijn goed betaalbaar, hebben mooi matpapier (glans kan ook) en ze leveren erg snel.

Neem vandaag nog contact met me op!

Neem contact op via het contactformulier of stuur rechtstreeks een email naar Patrice Troost Photography