"Een creatieve geest aan het werk in advertenties, communicatie, portretten, landschappen, reportages, documentaires, print, digitale bewerking, werk aan de muur trends & meer waar het beeld het uitgangspunt is".

Waarom?

Ik ben ervan overtuigd dat iedere organisatie, elk doel en ieder mens een waanzinnig mooi verhaal te vertellen heeft. Daarbij is het vastleggen van beelden één van de meest krachtige manieren, hoe wij communiceren: Puur en Ongecensureerd.

Wat?

Ik leg beelden vast welke inspireren door stijl, innoveren door techniek en een fascinerend verhaal vertellen.

Hoe?

Op een creatieve manier een verhaal vertellen met de beelden, die ik maak inspireert. Mijn beelden leggen de verbeelding tot het oneindige van dagen vast.


Commercieel

Bent u op zoek naar een creatieve fotograaf?
Ik ben een freelancer voor onder andere familie- en bedrijfsreportages, portretten (mens en dier), natuur en landschapsfotografie en ik werk voor uiteenlopende klanten uit verschillende sectoren zoals overheid, recreatie, magazines, autobranche.
Voor al je generieke en specifieke foto-opdrachten kun je mij gebruiken. Ik sta garant voor een hoogstaande kwaliteit die aan al je eisen kan voldoen.
Kortom wil je mij inhuren als freelance fotograaf, neem dan contact met mij op door gebruik te maken van het contactformulier of jezelf te verbinden met de socialmedia

Wil je een foto bestellen?
In mijn portfolio vindt je beelden voor redactioneel en commercieel gebruik of voor de decoratie van interieur. Meer informatie:Prints en Downloads.

Het gezicht achter...Geboren in 1977 en woonachtig in het Zeeuws-Vlaamse Terneuzen, aan de grens met België en Nederland.
Vier kinderen, milieukundig ingenieur, multidisciplinair specialist planvorming crisismanagement en freelance fotograaf.

Patrice is een creatief veelzijdig mens. Hij heeft als autodidact alle kennis en vaardigheden op het gebied van fotografie zelf aangeleerd. Daarnaast is hij (GIS)analist en specialist in het adviseren over- en het ontwikkelen, implementeren en actualiseren van plannen, waar het beeld centraal staat. Dit in de rol van adviseur, ontwerper, architect en fotograaf. Zijn visie is Puur en ongecensureerd.

Born in Terneuzen in 1977, a self taught photographer whose work is all about his vision pure and uncensored!
4 children, environmental engineer, multidisciplinary emergency management planner -disaster- crisismanagement- & freelance photographer. His vision is Pure and Uncensored.

Visie...

Puur en ongecensureerd.
Het moment vastleggen op het moment zoals het is!
Micro- en macroexpressie.
De beelden spreken, leven en tonen een karakter.
Unieke beelden, waar elk beeld uniek is.
Creatieve, ongeremde, karaktervolle beelden roepen emoties op.
Daarom is zijn visie: Puur en ongecensureerd.
The moment made eternal frozen motion.

Patrice Troost Photography staat voor - Het verzorgen van fotoreportages en het ontwerpen van- en adviseren in visuele vormgeving en -communicatie.