"Weet de juiste snaar te raken, foto's met gevoel. -Ine Leenknecht".

Het familieportret

Home / Familieportret

Als vader van vier kinderen weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om op zijn tijd een mooie familiefoto te hebben. Die uiteindelijk een plek in de huiskamer krijgt in de vorm van een mooie lijst of canvas. Wat een mooie herinnering! Verras je familie, je opa, oma, je ouders je schoonouders, broers en zussen met een mooie herrinnering: het familieportret. Het moment in het jaar dat iedereen weer speciaal bijelkaar komt, zoveel jaar getrouwd kortom het moment vastleggen. Op locatie, urban, in het park, op het strand, in de polder kortom alles is mogelijk. Ik wil daarom graag meedenken over mooie locaties, wat uiteindelijk het vastleggen van en het uiteindelijk familieportret uniek en mooi maakt!


Kledingadvies familieportret

De kleding, de kleuren zijn voor een familieportret belangrijk. Uiteindelijk wil je een tijdloos en klassiek beeld, waar jarenlang met plezier naar terug gekeken kan worden. Een familieportret zonder storende kleding geeft het mooiste beeld! Wit en lichtgrijs geven het mooiste familieportret. Leg daarom al de kleding naast elkaar om een beeld te krijgen van hoe kleurrijk het familieportret eruit komt te zien. Bij storende kleding moet je denken aan: ruitjes, blokjes, logo’s groot en klein, prints, combinatie van verschillende kleuren of alleen maar zwarte kleding. Beperk de kleding daarom tot 2 kleuren die met elkaar in balans zijn, dus niet storend, wat aan het einde van de rit juist het mooie familieportret oplevert. Stoere look: spijkerkleding met witte bovenkleding. Klassieke look: wit met (licht)grijs of donkerblauw.


Contact

Vindt u dat het tijd is voor een mooie reportage of een mooie familiefoto? Heeft u vragen? Wilt u een afspraak maken? neem dan contact met mij op "met het contactformulier" of stuur rechtstreeks een email naar "Patrice Troost Photography" en maak vandaag nog een afspraak!Sorry, only modern browsers.